WetterchaletWWW.WETTERCHALET.NL Chalet huren aan het water Earnewald Eernewoude Friesland? 6 persoons (3 slaapkamers) chalet op 5 sterren ANWB TOP Camping It Wiid
www.wetterchalet.nl
www.wetterchalet.nl
www.wetterchalet.nl
www.wetterchalet.nl
Chalet huren aan het water Earnewald Eernewoude Friesland
Chalet huren aan het water Earnewald Eernewoude Friesland

Omgeving Wetterchalet.nl

In de omgeving van Earnewald Eernewoude zijn voldoende leuke dingen te doen. Hieronder vind je een paar tips van dingen die wij leuk vonden om te doen.

Tip 1: Verken de Alde Feanen eens per boot, je kunt dan ook op de kleinere slootjes varen, met prachtige doorkijkjes. Je kunt daarvoor een boot huren. Dat kan met een sloep, een valk of als je lekker wilt inspannen ook met een kano. Ben je niet zo’n ervaren schipper, dan kan je ook met een rondvaart meegaan. Er zijn diverse opties vanuit Eernewoude.

Tip 2: Je kunt met de fiets leuke tochten maken langs het water. Vanaf de Buitenplaats kan je naar Warten fietsen. Het laatste stukje moet je met het pontje. Hiermee steek je het Prinses Margriet kanaal over.

Tip 3: Mocht je zin hebben om een (mid)dagje met een sloep van bootverhuur It Wiid te willen varen, dan is er een mooie route naar Grou. Vanuit Eernewoude vaar je rechtdoor over de Folkertssleat. Dan de Treijehustersleat in. In Grou kan je bijvoorbeeld even een ijsje halen. Terug kan je via het Pikmeer en de Wijde Ee. Er zijn meerdere routes terug. Reken op een uur naar Grou en op 1.30 uur terug met een sloep.

 

Als je op zoek bent naar meer informatie over de omgeving en wat er te doen is, klik dan op één van de onderstaande links.

Algemeen: VVV Earnewald

Kinderen:

Watersport:

Wandelen, Fietsen, sport:

Uitgaan:

Restaurants:

Gemeente:

Musea:

Natuur:

292e207